Gå til innhald

Muffin!

Muffin (Catlana Blue Gem) er grunnstamma i vårt avlsprogram og har gitt mange flotte avkom. Ho er amerikansk import som eg henta i Boise, Idaho hos oppdrettar Barb. Foreldrene er Keepurrs Sophia Loren of Catlana og Catbird Ralph Lauren of Catlana; stamtavle finn du her. Muffin har eit herlig temperament, flott uttrykk, kraftig beinstamme og god lengde i kroppen, super pelskvalitet og god augefarge.

Frå henne har me både barn og barnebarn i avl:

Første generasjons avkom i avl; Noble Origins» Sophia Loren (i avl hos oss), Noble Origins» Cary Grant (i avl hos Cuddlydolls på Nærbø), Noble Origins» Jeanne d’Arc (i avl hos Braya nær Molde) og Noble Origins» Peeta (i avl hos Dan Dara’s nær Oslo)

Andre generasjons avkom i avl; Noble Origins» Prince Carl Philip (i avl hos Celestials og Black Rain i Finland), Noble Origins» Spooky from Braya (i avl hos Braya nær Molde), Noble Origins» Princess Estelle (i avl hos oss)  og Noble Origins» Pumkin from Braya (i avl hos oss).