Gå til innhald

Dumle er blitt pappa til små TV stjerner!

Noble Origins´ Dumle

Noble Origins´ Dumle

Noble Origins´Dumle har blitt pappa! Den heldige utvalgte er United Paws Isobel.

Isobel og Dumle blei foreldre til fire små. Kattungane vart fødde for tidleg og de to minste og svakaste døde to dagar gamle. Dei var små ved fødsel, og har hatt problemer med å ta til seg næring. Heldigvis ser det nå ut som dei to andre veks seg sterkare.

Kattungane sine første veker kan alle følge på NRK Super! Både video av røntgen hos dyrlegen for å sjå kattungane før de blir født og sjølve fødselen kan du sjå opptak av på NRK Super. Her finn du link: Følg kattefødsel minutt for minutt!

Dette er både Isobel´s og den nybakte oppdretter Hilde Espetvedt sitt første kull. Me ønsker kattemor Isobel og matmor Hilde lykke til videre og krysser fingre og tær for at de to små vokser seg store og sterke!!!