Gå til innhald

Kosebamsen vår

McSteamy er ein nydelig brun mitted hann fra LovelyStory i Kazakhstan (Tatyana Snezhko) som me eig saman med Ragluceritos. Fullt navn er LovelyStory McSteamy. Han har eit herlig temperament, god type og flott augenfarge. Markeringene er korrekte. Halen er desverre litt kort.

Sjølv om han kjem frå Kazakhstan har han kanadiske foreldre frå det anerkjente oppdrettet Darlin´lil´Dolls; Darlin´lil´Dolls Amour Amour og Darlin´lil´Dolls Gemma.

McSteamy er blitt pappa til flotte avkom som har gjort det svært bra på utstilling. Frå han går fleire avkom videre i avl: Noble Origins» Peeta (i avl hos Dan Dara’s nær Oslo), Noble Origins» Prince Carl Philip (i avl hos Celestials og Black Rain i Finland), Noble Origins» Spooky from Braya (i avl hos Braya nær Molde), og  me har og to flotte jenter me har beheld sjølv: Noble Origins» Princess Estelle og Noble Origins» Pumkin from Braya.