Gå til innhald

Kunne du tenke deg å bli forvert?

Ein forvert er ein uvurderlig samarbeidspartner for ein oppdrettar. Det er viktig at man har tid til å gi sine kattar den tid og oppmerksomhet dei fortener.  Om ein jobbar målretta med sitt avls-arbeide er det behov for å ha fleire katter i sin avlsbase enn det eg synes er forsvarlig å ha heime: Har man for mange katter saman, blir det fort krangling og stress i flokken og risiko for sjukdom aukar. For meg og kattane er det derfor vinn/vinn om dei søte små framtidige avlskatter får vekse opp i ein kjærlig heim og forhåpentlig få bu der resten av sitt liv.

Eg har ein gut som heiter Legolas som eg nå vurderer å få forvert til.  Han er blå mitted og født 23.juli.

Er du nyskjerrig på kva ein slik avtale går ut på, så kan du kikke på korleis ein standard kontrakt ser ut her; LINK. Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite meir!