Gå til innhald

Våre nyeste avls katter

Her ser dere siste tilskudd til vårt avlsprogram – begge i samarbeid med mi gode venninne Kjersti Eliassen:


“Blair”

blair

Noble Origins» Blair Waldorf

Vakre Blair! Fortsatt kun ein kattunge, så det blir spennande å sjå korleis ho utviklar seg.

Foreldre er Blair er NO*Noble Origins´ Marie og N*RagLuceritos Horny Magnet. Stamtavle finner du her. Blair er eit resultat av godt samarbeid om avl i fleire generasjoner – hjerteleg takk til mi gode venninne Kjersti!

Mamma Marie er nå kastrat, så eg er veldig glad for å kunne beholde ei jente etter henne-  og ho er og den einaste eg har i avl etter mormor Mille. Blair er svært lik sin mamma og har ein flott kropp med god lengde og ein fantastisk hale, herlig pelskvalitet, fine markeringer og ein herlig klassisk look! Om eg kunne få ønske meg ein ting så var det bedre øyenfarge.

Blair sameies med Monica Sætran og lever som ei prinsesse i Mandal saman med familien. Heime hos Monica har ho fått navnet Isabella – meir bilder av henne kan du sjå på Instagram

Forfedrene er gentesta HCM n/n


«Lego»

legolasweb

Noble Origins» Legolas

Lego er ein herlig blå mitted frå eige oppdrett i samarbeid med Ragluceritos (Kjersti Eliassen). Fullt navn er Noble Origins» Legolas.

Lego er fortsatt bare ein liten kattunge, men han vil være ein del av vårt avlsprogram høst/vinter 2017/ 2018. Stamtavle finner du her

Han har perfekte markeringer, masser av pels, fin øyenfarge og er fantastisk søt! Eg kunne gjerne ønske meg litt større/ bredere hode. Temperamentet er heilt fantastisk – han er like søt, snill og kosete som sin pappa RagLuceritos Horny Magnet. Mamma er nydelige Noble Origins» Princess Estelle.

Link til fleire bilder av Lego